Καλωσόρισμα της Διευθύντριας

Αποστολή του σχολείου μας είναι να υπηρετήσει τις φυσικές, μορφωτικές, κοινωνικές και συναισθηματικές ανάγκες των μαθητών του που διανύουν μια κρίσιμη περίοδο ζωής καθώς περνούν από την παιδικότητα στην ενηλικίωση,  παρέχοντάς τους μια ποικιλία εκπαιδευτικών, κοινωνικών, δημιουργικών και πολιτιστικών ευκαιριών, ώστε να επεκτείνουν τα όρια του κόσμου τους σε ένα ασφαλές υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου προωθείται η κατάκτηση της γνώσης και η ομαλή κοινωνικοποίηση.

Διαβαστε περισσότερα...

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στρογγυλή τράπεζα διάχυσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+, με τίτλο "Στροφή στο σχολείο της συμπερίληψης". Η διοργάνωση έγινε με τη συμμετοχή της συμβούλου ΠΕ15 κας. Δήμητρας Μακρή και παρευρέθησαν καθηγητές από το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου, το 1ο Γυμνασίου Καματερού και από το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας. Παρουσιάστηκαν από τους συμμετέχοντες καθηγητές τα σχέδια Erasmus+ που είναι σε εξέλιξη στα σχολεία αυτά καθώς και μέθοδοι και στρατηγικές για την αποτελεσματικότερη ένταξη και ενεργοποίηση των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην καθημερινή μαθησιακή διαδικασία και στη σχολική ζωή.
Από το σχολείο μας παρουσίασαν οι καθηγήτριες κα. Ε. Λιάκα και κα. Ε. Μπέγκου την εμπειρία τους από την πρόσφατη επιμόρφωση που είχαν στη Βαρκελώνη σχετικά με την ενίσχυση και υποστήριξη μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ KA1 που πραγματοποιείται από το σχολείο μας για τη διετία 2017-2019.
 
IMG_2088.jpg IMG_2087.jpg
 
IMG_2089.jpg