Καλωσόρισμα της Διευθύντριας

Αποστολή του σχολείου μας είναι να υπηρετήσει τις φυσικές, μορφωτικές, κοινωνικές και συναισθηματικές ανάγκες των μαθητών του που διανύουν μια κρίσιμη περίοδο ζωής καθώς περνούν από την παιδικότητα στην ενηλικίωση,  παρέχοντάς τους μια ποικιλία εκπαιδευτικών, κοινωνικών, δημιουργικών και πολιτιστικών ευκαιριών, ώστε να επεκτείνουν τα όρια του κόσμου τους σε ένα ασφαλές υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου προωθείται η κατάκτηση της γνώσης και η ομαλή κοινωνικοποίηση.

Διαβαστε περισσότερα...

 

 

Συνέδριο ΠΑΠΕΔΕ πρόσκληση     _-_Πρόγραμμα.jpg  

 

Το σχολείο μας συμμετείχε στο συνέδριο της Πανελλήνιας Παιδαγωγικής Εταιρείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – PanHellenic Pedagogical Society for Secondary Education , που πραγκατοποιήθηκε στο Κολλέγιο Αθηνών- Κολλέγιο Ψυχικού, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα:
«ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».

Η Διευθύντρια του σχολείου μας , μαζί με τους μαθηματικούς κ. Ν. Αναστασόπουλο και κ. Κ. Μάμμο παρουσίασαν την καινοτόμο δράση του σχολείου μας "ΗΜΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ" . Δόθηκε διεξοδικά η εξέλιξη της δράσης μας που πραγματοποιείται στο σχολείο μας τα τελευταία χρόνια 4 με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε την παρουσίασή μας εδώ.

 

 

Κώστας Μάμμος