Καλωσόρισμα της Διευθύντριας

Αποστολή του σχολείου μας είναι να υπηρετήσει τις φυσικές, μορφωτικές, κοινωνικές και συναισθηματικές ανάγκες των μαθητών του που διανύουν μια κρίσιμη περίοδο ζωής καθώς περνούν από την παιδικότητα στην ενηλικίωση,  παρέχοντάς τους μια ποικιλία εκπαιδευτικών, κοινωνικών, δημιουργικών και πολιτιστικών ευκαιριών, ώστε να επεκτείνουν τα όρια του κόσμου τους σε ένα ασφαλές υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου προωθείται η κατάκτηση της γνώσης και η ομαλή κοινωνικοποίηση.

Διαβαστε περισσότερα...

 
Αγαπητοί γονείς και μαθητές, ευχόμαστε και πάλι καλή αρχή σε αυτή την παράξενη και δύσκολη συγκυρία. Από αύριο Δευτέρα 18/5 αρχίζουν τα μαθήματα στον φυσικό χώρο του σχολείου μας, με τα παιδιά να έρχονται μισά-μισά κάθε μέρα εναλλάξ σύμφωνα με τον χωρισμό τους έτσι όπως σας έχει εξηγηθεί σε προηγούμενη επικοινωνία μας. Η παρουσία μας στο σχολείο συνοδεύεται πλέον από τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και προφύλαξης, προκειμένου όλοι μας να συνεχίσουμε και να φτάσουμε στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς αλώβητοι και ανέγγιχτοι από την πανδημία.
Σας παραθέτουμε τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ για γονείς και παιδιά και το ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για την Δευτέρα 18/5 και Τρίτη 19/5 .